Haber Manşet Gazetesi

İntihar sanılan olay aydınlatıldı

ESKİŞEHİR

Eskişehir’de tabanca ile intihar ettiği sanılan 52 yaşındaki kadının, 19 yaşındaki torunu tarafından kaza sonucu öldürüldüğü tespit edildi.

Eskişehir’de tabanca ile intihar ettiği sanılan 52 yaşındaki kadının, 19 yaşındaki torunu tarafından kaza sonucu öldürüldüğü tespit edildi.

Olay, 14 Aralık 2025 tarihinde Tepebaşı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 52 yaşındaki bir kadın, oğlunun evinde tabanca ile vurulmuş halde ölü bulundu. İntihar olduğu düşünülen olayı Cumhuriyet Savcısı Muhammed Uçar şüpheli olarak değerlendirdi. Bu yönde Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan araştırmalar neticesinde, maktulün 19 yaşındaki torununun olayı kaza sonucu gerçekleştirdiği tespit edildi.

Şahsın sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği’nce ’Taksirle Ölüme Neden Olma’ suçundan tutuklandığı öğrenildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.