Haber Manşet Gazetesi

Geri dönüşüm kamyonunda biri çocuk 2 kişinin tehlikeli yolculuğu

ESKİŞEHİR

Eskişehir’de sivil bir vatandaş ile küçük yaştaki bir çocuğun geri dönüşüm kamyonu arkasındaki tehlikeli yolculuğu dikkat çekti.

Eskişehir’de sivil bir vatandaş ile küçük yaştaki bir çocuğun geri dönüşüm kamyonu arkasındaki tehlikeli yolculuğu dikkat çekti.

Edinilen bilgilere göre, sivil bir vatandaş ile yanındaki küçük yaştaki çocuk Çamlıca Mahallesi Ertuğrulgazi Caddesi’nde geri dönüşüm kamyonunun arkasında dikilerek yolculuk yaptı. Normal şartlarda görevli personellerin yol kenarındaki çöp veya geri dönüşüm atıklarını almak için bekledikleri basamakta yolculuk yapan biri çocuk 2 kişi, canlarını hiçe saydı. Hiçbir tedbir olmadan kamyonun arkasındaki yolculuk bir vatandaş tarafından cep telefonu ile fotoğraflandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.