Haber Manşet Gazetesi

Eskişehir’de Mursi için gıyabi cenaze namazı

ESKİŞEHİR

Eskişehir Reşadiye Camii’nde Mahkeme Salonunda Vefat Eden Mısır’ın İlk Seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Eskişehir Reşadiye Camii’nde mahkeme salonunda vefat eden Mısır’ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca yurt genelinde geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Muhammed Mursi için gıyabi cenaze namazı kıldırıldı. Öğle namazına müteakiben kıldırılan cenaze namazı Türkiye genelinde olduğu gibi Eskişehir’de de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Merkez Reşadiye Camii’nde vatandaşlar, mahkeme salonunda hayatını kaybeden Mursi için dualar etti.

Namazın ardından açıklamalarda bulunan İHH Eskişehir Yönetim Kurulu Başkanı Musa Karadaş, Mursi’nin işkence ve ihmal sonrasında hayatını kaybettiğini belirtti. Olayın incelenmesi gerektiğini vurgulayan Karadaş, adalet çağrısı yaptı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.