Haber Manşet Gazetesi

Devrilen internet direğinin çevreye dağılan kabloları risk oluşturuyor

ESKİŞEHİR

Eskişehir’de devrilen internet direğinin çevreye dağılan kabloların yağmur yağınca elektriklendiği öne sürüldü. Direğin onarılması bekleniyor.

Eskişehir’de devrilen internet direğinin çevreye dağılan kabloların yağmur yağınca elektriklendiği öne sürüldü. Direğin onarılması bekleniyor.

İddiaya göre, 71 Evler Mahallesi Kafes Sokak’ta bir internet direğinin devrilmesi ile kablolar çevreye dağıldı. Mahalle sakinleri, direğin yaklaşık 1 aydır onarılmadığını ve internetsiz kaldıklarını söyledi. Yerdeki ucu açık kabloların ise yağmur yağdığı zaman elektriklendiği, risk oluşturduğu ifade edildi. Muhtemel bir kaza yaşanmasından endişelenen mahalle halkı, yetkili kurumların konuyla ilgili çalışma yapmasını istedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.