Haber Manşet Gazetesi

Afet bölgesi ilan edilen İnebolu’da yüz yüze eğitim başladı

EĞİTİM

Sel afetinin yaşandığı Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde yüz yüze eğitim başladı. Afet bölgesi ilan edilmesine rağmen okullar, 6 Eylül tarihine hazırlandı ve bugün itibariyle yüz yüze eğitime geçti.

Sel afetinin yaşandığı Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde yüz yüze eğitim başladı. Afet bölgesi ilan edilmesine rağmen okullar, 6 Eylül tarihine hazırlandı ve bugün itibariyle yüz yüze eğitime geçti.

Kastamonu’da 11 Ağustos’ta Ezine Çayı’nın taşması sonucu meydana gelen sel, can kayıplarının yanı sıra çok sayıda ev ve iş yerinin zarar görmesine neden oldu. Sel felaketi nedeniyle Kastamonu afet bölgesi ilandı. İlan edilen afet bölgesi arasında Kastamonu’nun İnebolu ilçesi de yer aldı. Sel nedeniyle 3 kişinin hayatını kaybettiği ve halen 13 yaşındaki Rabia Aydemir’in kayıp olduğu sel felaketinde yüz yüze eğitim ise başladı. Öğrenciler, 6 Eylül tarihi itibariyle okullarına giderek yüz yüze eğitim aldı. İlk gün olması nedeniyle bazı veliler, okulların önünde çocuklarını heyecanlı bir şekilde beklediği görüldü. Öğrenciler ise, sel felaketi nedeniyle bir süre derslerinden uzak kaldıklarını ama okula başladıklarından ötürü çok mutlu olduklarını söyledi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.