Haber Manşet Gazetesi

Vali Dağlı Hayır Çarşısındaki çalışmaları inceledi

DÜZCE

DÜZCE İL MÜFTÜLÜĞÜ BÜNYESİNDE MEHMET AKİF İNAN İMAM HATİP ORTAOKULU’NUN EK BİNASINDA OLUŞTURULAN HAYIR ÇARŞISI’NI DÜZCE VALİSİ DR. ZÜLKİF DAĞLI ZİYARET EDEREK YAPILAN YARDIMLARI İNCELEDİ

DÜZCE (İHA) – Düzce İl Müftülüğü bünyesinde Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu’nun ek binasında oluşturulan Hayır Çarşısı’nı Vali Dr. Zülkif Dağlı ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceledi.

Korona virüs salgını sonrasında işsiz kalan, dükkanları kapanan ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yardım ulaştırmak için çalışmalarını yürüten Düzce İl Müftülüğü, Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu’nun ek binasında Hayır Çarşısı oluşturdu. Oluşturulan hayır çarşısında her çeşit ürün görevlilerce paketlenerek ihtiyaç sahibi kişilere dağıtılıyor. Dağıtımın son durumu ve hayır çarşısının düzeni ile ilgili Vali Dağlı, çarşıyı ziyaret ederek yapılan yardımlar konusunda yetkililerden bilgiler aldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.