Haber Manşet Gazetesi

7 yıldır aranan hükümlü JASAT ekipleri tarafından yakalandı

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 17 yıl 9 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 7 yıldır aranmakta olan hükümlü, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalandı.

Diyarbakır’da 17 yıl 9 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 7 yıldır aranmakta olan hükümlü, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik başlatılan operasyonların devam ettiği belirtildi. Bu çerçevede, yapılan titiz çalışmalar sonucunda, “elde veya üstte taşınan eşyayı çekip almak suretiyle hırsızlık" suçundan 17 yıl 9 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 7 yıldır aranmakta olan M.T. isimli şüpheli, Bağlar ilçesinde icra edilen operasyon sonucunda yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.