Haber Manşet Gazetesi

Dondurucu soğuklar devam ediyor, Göle eksi 31,5 derece

ÇEVRE

Ardahan’da soğuk hava etkisini sürdürüyor. Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Ardahan’ın Göle ilçesinde eksi 31,5 Derece ölçüldü.

Ardahan’da soğuk hava etkisini sürdürüyor. Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Ardahan’ın Göle ilçesinde eksi 31,5 Derece ölçüldü.

Ardahan’da dondurucu soğuklar etkili olmaya devam ediyor. Soğuk hava, özellikle gece ve sabah erken saatlerde etkili oluyor. Soğuk havanın etkisi altında olan bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Ardahan’ın Göle ilçesinde sıfırın altında 30 derece ölçüldü. Göle’de dondurucu soğuktan dolayı buz tutan çok sayıda araç çalışmadı.

Gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Ardahan’da 23, Göle’de 31,5, Hanak’ta 26, Çıldır’da 25, Posof’ta 11 ve Damal’da 18 derece olarak kaydedildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.