Haber Manşet Gazetesi

Yüzmek için göle girdi sahil güvenlik engel oldu

BURSA

Dünyanın gözü kulağı Papa 14. Leo’nun tarihi İznik ziyaretine çevrilmiş durumdayken, bir vatandaşın göle yüzmek için girmesi hareketli saatlere sebep oldu.

Dünyanın gözü kulağı Papa 14. Leo’nun tarihi İznik ziyaretine çevrilmiş durumdayken, bir vatandaşın göle yüzmek için girmesi hareketli saatlere sebep oldu.

Ziyaret öncesinde ilçede hem karada hem de İznik Gölü’nde güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarıldı. İznik Gölü’nde Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekipler, göl genelinde devriye faaliyetlerini yoğunlaştırdı. Sahilde kalabalığın arasından bir vatandaşın göle girmesi hareketli saatlere sebep oldu. Sahil Güvenlik ekiplerinin müdahalesiyle vatandaş geri döndü.

Bunun yanı sıra, su altındaki muhtemel risklere karşı dalgıç ekipleri göle dalış yaparak arama-tarama çalışmaları gerçekleştirdi.

Kardinaller, Papa’nın gelmesine dakikalar kala, bazilikaya geldi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.