Haber Manşet Gazetesi

Aç kalan domuzlar şehre indi

BİLECİK

Bilecik’te soğuk havada yiyecek bulmakta zorlanan iki domuzun sokaklarda gezindiği anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bilecik’te soğuk havada yiyecek bulmakta zorlanan iki domuzun sokaklarda gezindiği anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü civarındaki bir sitede oturan vatandaş dün akşam saatlerinde evinin önünden geçen iki domuz görünce o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı. Görüntülerde iki domuzun sitenin bulunduğu sokaktan geçerek şehir dışına doğru ilerleyerek gözden kayboldukları görülüyor.

Bilecik’te geçtiğimiz günlerde Bilecik-Eskişehir karayolu Atatürk Ormanı civarında yola çıkarak yiyecek arayan iki ayı görüntülenmişti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.