Haber Manşet Gazetesi

6 proje ile ‘Ulusal Kalite Etiketi’ almaya hak kazandılar

BİLECİK

Bilecik Ertuğrulgazi Lisesi Müdürü Zaim Akbulut, büyük bir başarıya imza attıklarını söyleyerek, "E-Twinning’de ödülleri toplayarak 6 proje ile ‘Ulusal Kalite Etiketi’ almaya hak kazandık” dedi.

Bilecik Ertuğrulgazi Lisesi Müdürü Zaim Akbulut, büyük bir başarıya imza attıklarını söyleyerek, "E-Twinning’de ödülleri toplayarak 6 proje ile ‘Ulusal Kalite Etiketi’ almaya hak kazandık” dedi.

Bilecik Ertuğrulgazi Lise’sinde; yıl boyunca öğretmenler rehberliğinde, öğrenciler tarafından 8 e-Twinning projesi yürütüldü. Bu çalışmalardan 6’sı Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) e-Twinning Ulusal Destek Servisi tarafından ‘Ulusal Kalite Etiketi’ ile ödüllendirildiler. Ertuğrulgazi Lisesi Müdürü Zaim Akbulut, “Ertuğrul Gazi Lisesi olarak e-Twinning’de ödülleri toplayarak, 6 proje ile ‘Ulusal Kalite Etiketi’ almaya hak kazandık. Okulumuzun İngilizce Öğretmeni Mustafa Kan’ın koordinesinde 3 proje ‘Okuyorum, Edutopia, Kilimistan’, Matematik Öğretmeni İbrahim Selen’in koordinesinde ‘Maths Touching Life’, Coğrafya Öğretmeni Halide Özdemir’in koordinesinde ‘Literary Travel’, Tarih Öğretmeni Pınar Yavuz’un koordinesinde ‘The Adventure of Food’ projeleri e-Twinning Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandı” dedi.

Projelerde yer alan öğrencileri sertifika ile ödüllendiren Okul Müdürü Zaim Akbulut; öğretmen ve öğrencileri yaptıkları çalışmalardan dolayı kutladı. Akbulut, projelerin ‘Avrupa Kalite Etiketi’ ile de ödüllendirilmesini beklediğini belirtti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.