Haber Manşet Gazetesi

Başkan Çerçioğlu’ndan 23 Nisan Temalı ödüllü resim yarışması

AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan temalı ödüllü resim yarışmasıyla, 3-6 yaş grubundan ortaokul öğrencilerine kadar tüm çocuklar bayram coşkusunu çizimlerine yansıtacak; başvurular 17 Nisan’a kadar kabul edilecek.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan temalı ödüllü resim yarışmasıyla, 3-6 yaş grubundan ortaokul öğrencilerine kadar tüm çocuklar bayram coşkusunu çizimlerine yansıtacak; başvurular 17 Nisan’a kadar kabul edilecek.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun öncülüğünde çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikler sürüyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan coşkusu kent genelinde yaşatılacak. Aydın Büyükşehir Belediyesi, ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ temalı ödüllü resim yarışması düzenleyecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temasıyla gerçekleştirilecek yarışmaya; 3-6 yaş arası okul öncesi çocukların yanı sıra ilkokul ve ortaokul öğrencileri katılabilecek. Çocuklar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kendilerine armağan edilen bu anlamlı günün coşkusunu resimlerine yansıtacak. Yarışmaya katılmak isteyen çocuklar, hazırladıkları eserleri 17 Nisan Cuma günü mesai bitimine kadar Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’ne elden ya da kargo yoluyla teslim edebilecek. Yarışmanın sonuçları ise 21 Nisan tarihinde www.aydın.bel.tr adresi üzerinden duyurulacak.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tüm çocukları yarışmaya katılmaya, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın sevincini ve gururunu birlikte yaşamaya davet etti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.