Haber Manşet Gazetesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi, camilerde temizlik çalışmalarını sürdürüyor

AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ibadethanelerde rutin temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ibadethanelerde rutin temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşların daha hijyenik ve konforlu bir ortamda ibadet edebilmesi için sürdürülen çalışmalar kapsamında ekipler, camilerin iç ve dış temizliklerini titizlikle gerçekleştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda halılar süpürülüyor, genel alanlar detaylı şekilde temizleniyor, abdesthaneler ve tuvaletlerde dezenfeksiyon işlemleri uygulanıyor. Düzenli aralıklarla yapılan temizlikler vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

Kent genelinde çalışmaların devam edeceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Vatandaşlarımızın ibadetlerini hijyenik ve huzurlu bir ortamda yapabilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Camilerdeki temizlik çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.