Haber Manşet Gazetesi

Yemen’den İsrail’e füze saldırısı: İsrail ordusu füzenin engellendiğini duyurdu

ASAYİŞ

İsrail ordusundan yapılan açıklamada Yemen’den fırlatılan bir füze nedeniyle ülkenin farklı kesimlerinde sirenlerin çaldığı ancak füzenin engellendiği bildirildi.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada Yemen’den fırlatılan bir füze nedeniyle ülkenin farklı kesimlerinde sirenlerin çaldığı ancak füzenin engellendiği bildirildi.

İsrail’in Gazze Şeridi’ni hedef alan saldırılarına, Yemen’den bir misilleme daha geldi. İsrail Savunma Kuvvetleri’nden (IDF) yapılan açıklamada, Yemen’den fırlatılan bir füze nedeniyle Kudüs ve işgal altındaki Batı Şeria dahil birçok bölgede sirenlerin çaldığı bildirildi. Füzenin İsrail’in hava savunma sistemi tarafından engellendiği aktarılırken, ilk belirlemelere göre saldırı nedeniyle herhangi bir hasar meydana gelmediği kaydedildi. Henüz resmi olarak kimsenin üstlenmediği saldırıyı, Yemen’deki İran destekli Husilerin gerçekleştirdiği değerlendiriliyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.