Haber Manşet Gazetesi

TOGG Afyonkarahisar’da ilk kazasını yaptı

ASAYİŞ

TÜRKİYE’NİN İLK YERLİ VE AKILLI OTOMOBİL TOGG, AFYONKARAHİSAR’DA MADDİ HASARLI KAZAYA KARIŞTI. PATPAT DİYE TABİR EDİLEN TARIM ARACININ ÇAPTIĞI TOGG’DA ÖLEN YA DA YARALANAN OLMAZKEN, CİDDİ MİKTARDA MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ.

Türkiye’nin ilk yerli ve akıllı otomobil TOGG, Afyonkarahisar’da maddi hasarlı kazaya karıştı. Patpat diye tabir edilen tarım aracının çaptığı TOGG’da ölen ya da yaralanan olmazken, ciddi miktarda maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, kaza Çobanlar ilçesi girişinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 03 ACB 555 plakalı TOGG T10X’i’ye, patpat diye tabir edilen tarım aracı çarptı. Çarpmanın etkisi ile TOGG sağ kısmında kaporta hasarı meydana gelirken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kazanın ardından polis tarafından inceleme başlatıldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.