Haber Manşet Gazetesi

Kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğini devirdi: 1 yaralı

ASAYİŞ

SİVAS’TA SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNDEN ÇIKAN OTOMOBİL AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPTI. DEVRİLEN AYDINLATMA DİREĞİ ARACIN ÜZERİNDE KALIRKEN, OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ DE YARALANDI.

Sivas’ta sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı. Devrilen aydınlatma direği aracın üzerinde kalırken, otomobil sürücüsü de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Sivas-Ankara Kara Yolu, havalimanı kavşağı yakınlarında meydana geldi. İ.K. idaresindeki 58 ABH 886 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü yaralandı. Devrilen direk ise otomobilin üzerinde kaldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken yaralı ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.