Haber Manşet Gazetesi

İsrail’de son 24 saatte 121 kişi yaralandı

ASAYİŞ

İsrail Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte İran ve Hizbullah’ın saldırılarında 121 kişinin hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

İsrail Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte İran ve Hizbullah’ın saldırılarında 121 kişinin hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

İsrail Sağlık Bakanlığı, İran ve Hizbullah’ın saldırılarında kaydedilen bilançoyu açıkladı. Bakanlık açıklamasında son 24 saatte 121 kişinin hastaneye kaldırıldığını bildirdi. Hastanede tedavi altına alınanlar arasında 1 kişinin durumunun ağır olduğu, 8 kişinin durumunun ise stabil olduğu kaydedildi. Bakanlık, İsrail’in İran’a yönelik saldırılarının başladığı 28 Şubat’tan bu yana hastaneye kaldırılan 6 bin 131 kişiden 118’inin tedavisinin hastanede devam ettiğini bildirdi. Yaralananlar arasında sivillerin yanı sıra askerlerin de bulunduğu belirtilen açıklamada, yaralanmaların nedenlerine dair bilgi verilmedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.