Haber Manşet Gazetesi

Faciada ölenlerin yakınlarına saygısızlık eden kadın tutuklandı

ASAYİŞ

Bolu Kartalkaya’da vefat eden vatandaşlara sosyal medya üzerinden saygısızlık eden, yakınlarına çirkin ve ahlak dışı sözler sarf eden site yöneticisi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bolu Kartalkaya’da vefat eden vatandaşlara sosyal medya üzerinden saygısızlık eden, yakınlarına çirkin ve ahlak dışı sözler sarf eden site yöneticisi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Kartalkaya’daki yangında vefat edenlere bir sosyal medya platformu üzerinden ’çirkin ve ahlak dışı sözler sarf eden’, onlara ve yakınlarına ait kişisel verileri hukuka aykırı şekilde paylaşan ve yakınlarını arayarak acı durumlarını istismar ettikleri iddia edilen şüphelilerin yakalanması için ülke genelinde çalışma başlatılmıştı. Yapılan çalışmalarda kurdukları sosyal medya platformu üzerinden Bolu’daki yangın faciasında hayatını kaybedenler hakkında ahlak dışı sözler sarf eden 3 kişiden site yöneticisi Filiz A., hafta sonu Nevşehir’de ikamet ettiği evinde yakalanarak gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından Nevşehir Adliyesi’ne getirilen Filiz A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.