Haber Manşet Gazetesi

Diyarbakır’da kayıp şahıstan 23 gündür haber alınamıyor

ASAYİŞ

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde kaybolan 84 yaşındaki zihinsel engelli Salih Ertaş için ekiplerce yürütülen arama çalışmaları 23’üncü gününde devam ediyor.

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde kaybolan 84 yaşındaki zihinsel engelli Salih Ertaş için ekiplerce yürütülen arama çalışmaları 23’üncü gününde devam ediyor.

Kulp ilçesi Çağlayan Mahallesi’nde 8 Şubat’ta evden ayrıldıktan sonra haber alınamayan Ertaş için başlatılan arama çalışması, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), jandarma, 112 Acil Sağlık, Kayapınar Belediyesi Arama ve Kurtarma, Kulp Belediyesi Arama ve Kurtarma, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Arama ve Kurtarma ile Karayolları ekiplerinin katılımıyla sürüyor. 45 personel ve 1 dronun da kullanıldığı arama çalışmalarında şimdiye kadar Ertaş’a ait herhangi bir ize rastlanmadığı kaydedildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.