Haber Manşet Gazetesi

Diyarbakır’da haber alınamayan gencin cansız bedeni bulundu

ASAYİŞ

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde evden çıkıp bir daha haber alınamayan şahsın cansız bedeni Malabadi Baraj Çayı’nda bulundu.

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde evden çıkıp bir daha haber alınamayan şahsın cansız bedeni Malabadi Baraj Çayı’nda bulundu.

Alınan bilgilere göre, 25 Şubat’ta evden ayrılıp bir daha haber alınamayan 25 yaşındaki Yusuf Toy’u bulmak için polis, jandarma, AFAD, JAK dalgıç, Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK), KUBAK, KAYBAK, arama çalışmalarına katıldı.

Çalışmalarda, Toy’un Malabadi Baraj Çayı’na doğru gittiği bir kafenin güvenlik kamerasına yansıdığı tespit edildi.

Ekiplerin bölgede yaptığı çalışmalar sonucunda Toy’un cansız bedenine ulaşıldı. Toy’un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.