Haber Manşet Gazetesi

Başkentte panik oluşturan ihbar: Düşen hava aracı dron çıktı

ASAYİŞ

Ankara’nın Polatlı ilçesinde ’uçak düşmesi’ ihbarı üzerine ekipler alarma geçti. Yapılan incelemede olayın özel bir firmaya ait dron kazası olduğu belirlendi.

Ankara’nın Polatlı ilçesinde ’uçak düşmesi’ ihbarı üzerine ekipler alarma geçti. Yapılan incelemede olayın özel bir firmaya ait dron kazası olduğu belirlendi.

Edinilen bilgilere göre, Polatlı’nın Çimenceğiz köyü ile Yağmurbaba köyü arasındaki bölgeden ’uçak düşmesi’ ihbarı üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan kontrollerde, düşen hava aracının özel bir firmaya ait bir dron olduğu ve test uçuşu sırasında kaza yaptığı tespit edildi. Ekipler olay yerine ulaştığında, firma yetkililerinin drona ait parçaları topladığı ve enkazın olay yerinden kaldırıldığı belirtildi. Ekipler, bölgede güvenlik ve kontrol çalışmalarını bir süre daha sürdürdü. Olayda herhangi bir yaralanma ya da can kaybının yaşanmadığı öğrenildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.