Haber Manşet Gazetesi

Mezuna kalan öğrenciler için kayıt dönemi başladı

ANTALYA

Alanya’da mezuna kalan öğrenciler için Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kursu’nda kayıtlar başladı. Kayıtlar, 26 Ağustos’a kadar devam edecek.

Alanya’da mezuna kalan öğrenciler için Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kursu’nda kayıtlar başladı. Kayıtlar, 26 Ağustos’a kadar devam edecek.

Antalya’nın Alanya ilçesinde Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kursu’nda mezuna kalan öğrenciler için kayıt dönemi başladı. Ücretsiz Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih hizmetinin de verildiği Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kursu’ndan faydalanmak isteyen mezuna kalan öğrenciler, 25 Temmuz-26 Ağustos tarihleri arasında kursa şahsen başvuru yapabilecek.

Başvuruların 26 Ağustos günü mesai bitimine kadar devam edeceğini belirten Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan, “Öğrencilerimize destek sağlayabilmek ve gelecek planlamalarında yardımcı olabilmek adına başkanımızın misyon ve vizyonu doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.