Haber Manşet Gazetesi

Kepez’de mama ve su kabı sayısı artırıldı

ANTALYA

SOKAKTAKİ HAYVANLARIN GIDA İHTİYACINI DESTEKLEYEN İŞLETMELERİN KORONA VİRÜS SALGINI NEDENİYLE GEÇİCİ SÜREYLE KAPANMASI ÜZERİNE HAREKETE GEÇEN KEPEZ BELEDİYESİ, İLÇENİN BİRÇOK NOKTASINDA BULUNAN MAMA VE SU KABI SAYISINI ARTIRDI.

Sokaktaki hayvanların gıda ihtiyacını destekleyen işletmelerin Korona virüs salgını nedeniyle geçici süreyle kapanması üzerine harekete geçen Kepez Belediyesi, ilçenin birçok noktasında bulunan mama ve su kabı sayısını artırdı.

Dokumapark, mesire alanları ve oyun parklarındaki mama ve su kabı sayısını artıran Kepez Belediyesi, mevcut mama ve su kaplarını da temizleyerek, doldurdu. Can dostların yalnız olmadığını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Salgın sebebiyle sokaktaki hayvanlarımıza daha çok hasiyet gösteriyoruz. Kepez’in bir çok noktasında bulunan mama ve su kapı sayısını daha da artırdık. Belediye ekiplerimiz de görevlerinin başında Sokak hayvanlarımızın mama ve su kaplarının boş kalmamasını sağlıyorlar. Kepez’in minik dostları emin ellerde” dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.