Haber Manşet Gazetesi

Antalya’da ’Araç dezenfekte noktası’

ANTALYA

SERİK BELEDİYESİ KORONA VİRÜS İLE MÜCADELE KAPSAMINDA SÜRDÜRDÜĞÜ KORUYUCU VE ÖNLEYİCİ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ, 'ARAÇ DEZENFEKTE NOKTASI' OLUŞTURDU VE ARAÇLARI DEZENFEKTE ETMEYE BAŞLADI.

Serik Belediyesi Korona virüs ile mücadele kapsamında sürdürdüğü koruyucu ve önleyici dezenfekte çalışmaları çerçevesinde ’Araç dezenfekte noktası’ oluşturdu.

Antalya’nın Serik ilçesinde Korona virüsüne karşı alınan önlemler kapsamında, ilçede bulunan araçlar Serik Belediyesi görevlileri tarafından dezenfekte edilmeye başlandı. D-400 karayolu Atatürk Parkının bulunduğu alanda ’Araç dezenfekte noktası’ oluşturdu ve araçları dezenfekte etmeye başladı. İlçedeki ticari, özel veya resmi araçların sürücüleri, istedikleri takdirde oluşturulan noktada araçlarını dezenfekte ettirebiliyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.