Haber Manşet Gazetesi

Uyuşturucu ile yakalanan şahıs tutuklandı

AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar’da polis tarafından değişik türde uyuşturucu maddeler ile yakalanan bir şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Afyonkarahisar’da polis tarafından değişik türde uyuşturucu maddeler ile yakalanan bir şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından torbacı diye adlandırılan uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda baskın yapılan bir adreste 37 adet peçeteye emdirilmiş uyuşturucu madde, 1 gram uyuşturucu madde ve 7 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonun ardından polis tarafından gözaltına alınan G.Ö., isimli şahıs işlemleri sonrası sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.